måndag 19 juni 2017

Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel)

Rabarberpaj

ca 350 - 400 g skalade rabarber skurna i bitar
1 msk honung
1 tsk potatismjöl

Smuldeg:
2 dl mandelmjöl
1 ägg
25 g kokosolja (eller smör, uteslut då saltet om normalsaltat smör)
1 msk honung
2 krm salt
1 dl sötmandel

Förväll rabarberbitar och blanda med honung och potatismjöl i ugnsform. Mixa mandelmjöl, ägg, olja, honung och salt. Blanda ner mandel som grovhackats, smula deg över rabarberblandningen i formen. Grädda i ca 175 grader.

2 kommentarer:

  1. jag gör en annan men vill testa denna

    SvaraRadera
  2. I den här bloggen finns ju massor med gott :) Tack för länken! OCH för kommentaren, så klart! :) Önskar dig en fin midsommarhelg!

    SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)